MBGO
Westerkade 30
3511 HC Utrecht

E info@mbgo.nl
T 06 537 408 99

MBGO

Marcel Bosma, Grafisch Ontwerper. Dat ben ik. Dingen bedenken en ontwerpen waar mensen verder mee komen, dat is wat ik doe. Omdat het altijd beter en professioneler kan. Bij iedere opdracht haal ik er het beste uit. Voor mijn opdrachtgever. Maar ook omdat ik trots wil zijn op wat ik maak: gewoon goed werk.

Mijn stijl? Ik hou van strak, simpel, kort & bondig. Een goed ontwerp heeft geen franje nodig. Kijk maar even bij mijn werk.

Past het bij je? Bel me gerust voor een kennismakende kop koffie. Of thee.

Ontwerpen

Ontwerpen doe ik voor grote en kleine organisaties. Beiden even leuk. De diversiteit maakt het spannend.
Of het nou gaat om een logo, een huisstijl, bewegwijzering of het ontwerpen van een boek. Ik denk mee en vraag me altijd af wat er nou eigenlijk echt gecommuniceerd moet worden. Het idee moet kloppen. Pas dan kan ik een ontwerp maken dat echt werkt.

Verder werk ik graag met een strakke planning en binnen budget. Wel zo prettig.

samenwerken

Ik werk samen met een stevig netwerk vol andere professionals. Dus als er een fotograaf, tekstschrijver, drukker of een bouwer nodig is, dan weet ik de juiste persoon bij de juiste klus. Het projectmanagement dat erbij komt kijken, doe ik met plezier. Zodat het tot in de puntjes goed gaat.

MBGO werk(te) samen met: Abvakabo, Amberes, Athlon, Avelingen Groep, Ballast Nedam, Belastingdienst, Brouwerij De Leckere, Born4Jobs, Café De Zaak, Climate KIC, Dikkerboom Milieuadvies, DZK Events, EDG, FNV Bondgenoten, Gemeente Utrecht, Gouden Oor, Herberg de Kop van 't Land, Hogeschool Utrecht, IKV Pax Christi, IFF, Kampeerterrein Stortemelk, KLM, Mama is ziek, M.Statema, Nealla, NewForesight, Nike, NTR Schooltv, Prisma, ProRail, Rosa Ensemble, Staatsbosbeheer, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, Utrecht String Quartet. En meer.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren.